Over Ursula de Korte

Als GZ-psycholoog heeft Ursula ruime ervaring in het behandelen van mensen met psychische klachten binnen de basis GGZ.

Zij is opgeleid in cognitieve gedragstherapie en EMDR. In 2006 heeft zij mede een interventie/re-integratiebedrijf opgericht, waar mensen met chronische klachten getraind worden om weer grip op het leven te ervaren en te komen tot normaal functioneren waaronder werkhervatting.
Zij was eigenaar/directeur en stuurde de psychologen aan van het multidisciplinaire team en was verantwoordelijk voor de organisatie en relatiebeheer.

In 2016 heeft zij met compagnon Wolter-Jan Kloosterhof het bedrijf Carrière Vitaal opgericht. Carrière Vitaal biedt duurzame oplossingen bij personele vraagstukken en biedt individuele, persoonlijke begeleiding bij re-integratie en outplacement. Voor meer informatie zie www.carrierevitaal.nl.

Als GZ-psycholoog is Ursula is lid van de Nederlandse Vereniging voor Gezondheidszorgpsychologie, BIG geregistreerd en als EMDR therapeut is zij lid van de Vereniging EMDR Nederland. Regelmatig frist ze haar kennis op door het bezoeken van congressen en het deelnemen aan workshops en cursussen.

Ursula de Korte Ursula de Korte